x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zi cu emotii pentru Steaua

Zi cu emotii pentru Steaua

05 Oct 2004   •   00:00

Steaua isi va afla astazi adversarele din grupele Cupei UEFA. "Ros-albastrii" vor fi reprezentati la tragerea la sorti care se va desfasura la Nyon, de la ora 13:00, de presedintele executiv Mihai Stoica.

PROCEDURA. Cele 40 de echipe calificate au fost impartite in 5 urne valorice in functie de coeficientul UEFA. "Ros-albastrii" se gasesc in urna a 4-a alaturi de Partizan Belgrad, Hearts, Heerenveen, Alemannia Aachen, Amica Wronki, Panionios si Dnepr, echipe pe care elevii lui Walter Zenga nu le vor putea intalni. Toate celelalte 32 de formatii constituie potentiali rivali pentru gruparea din Ghencea. In urma tragerii la sorti se vor forma 8 grupe a cate 5 echipe. Conform regulamentului, ca si in Liga Campionilor, doua cluburi din aceeasi tara nu vor putea evolua in aceeasi grupa.

PROGRAM. Aceasta faza a competitiei se va desfasura in intervalul 21 octombrie - 16 decembrie. Fiecare formatie va juca un numar de 4 meciuri, doua pe teren propriu si doua in deplasare. Programul va fi stabilit de computer in functie de mai multi factori, printre care si conditiile climaterice. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport