x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zicu se intoarce la Inter

Zicu se intoarce la Inter

20 Iul 2004   •   00:00

In iarna, Iannis Zicu a semnat un contract cu celebra echipa italiana Internazionale Milano. El a fost imprumutat la Parma de catre ner-azzurri, dar fosta echipa a lui Mutu nu ii mai poate plati salariul.

PAUL ANDONE

PLECARE. Dupa un retur in care a prins rar prima echipa a Parmei, o accidentare obligandu-l sa stea aproape doua luni pe tusa, Iannis se declara optimist in ceea ce priveste viitorul sau, in urma cu o luna. Numai ca situatia financiara a "branzarilor" nu este deloc buna, mai multi jucatori fiind ca si transferati: Ferrai, Frey, Bonera, Gilardino, Nakata sau Bresciano. Mai mult, antrenorul Cesare Prandelli a semnat pentru AS Roma. Pentru Zicu, vacanta a luat sfarsit, el plecand ieri in Italia. Dar nu cu destinatia Parma.

INTER. Atacantul s-a imbarcat in avionul de Verona, orasul langa care Inter se afla in cantonament, la Riscone di Brunico, sub comanda noului antrenor, Roberto Mancini. Cum in primul an, Inter si Parma ii plateau in mod egal salariul, iar in acest sezon acest lucru devenea obligatia parmegianilor, acestia au anuntat ca nu pot suporta o asemenea suma. Zicu era retribuit cu un milion de dolari pe sezon. Sansele ca el sa ramana in lotul lui Internazionale sunt totusi destul de mici, concurenta din atacul milanezilor fiind uriasa. Adriano, Vieri, Cruz, Martins, Recoba, Ventola si Choutos se lupta pentru titularizare, astfel ca lui Zicu ii va fi greu sa ramana. Cel mai probabil, el va fi imprumutat la o echipa mai mica din Serie A.

NEGOCIERI

"Zicu e jucatorul lui Inter si trebuie sa mai discutam pe aceasta tema. Salariul lui e foarte mare si e greu sa il includem intr-o echipa cu destui atacanti" - Lorenzo Minotti, director sportiv Parma

7 MECIURI

Ianis Zicu a fost achizitionat de Inter Milano in iarna, dupa ce, in 12 meciuri pentru Dinamo, a inscris de 6 ori si era considerat o mare speranta pentru viitorul echipei lombarde. Neavand loc in echipa lui Zaccheroni, tanarul atacant a fost imprumutat la AC Parma, unde doua accidentari l-au fortat sa joace doar 7 meciuri in Serie A, nereusind sa inscrie nici un gol si a primit doua cartonase galbene. "Sunt dezamagit de faptul ca nu am reusit sa joc mai mult si sa ma afirm in Italia pana acum. Sper insa ca in viitor fie ca joc la Parma sau la Inter, sa reusesc sa inscriu cat mai multe goluri si sa dovedesc faptul ca am valoare", a declarat varful constantean.
×
Subiecte în articol: sport inter zicu