x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zilina e pregatita de marele razboi

Zilina e pregatita de marele razboi

20 Iul 2004   •   00:00

Duminica seara, la Senec (40 de km de Bratislava), echipa pe care Dinamo o va intalni miercurea viitoare in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, MSK Zilina, a castigat Supercupa Slovaciei. La meci a asistat si antrenorul Ioan Andone, care s-a intors ieri dupa-amiaza din "misiune".

PAUL ANDONE, MIHAI IGIROSANU

In fata a doar 1.300 de spectatori, o medie obisnuita pentru campionatul slovac, Zilina a invins cu 2-1 pe Artmedia Petrzalka, dupa o partida extrem de echilibrata.

EROU. Victoria viitoarei adversare a "cainilor" a fost decisa de atacantul Stanislav Sestak, principalul om de gol al campioanei Slovaciei. Cel poreclit "Sesty" de fanii lui Zilina a punctat in minutele 10 si 87, dupa ce Petrzalka deschisese scorul chiar in minutul 2, prin Suchanek. Antrenorul Ladislav Jurkemik a inceput partida intr-un sistem 3-5-2, echipa de start aratand astfel: Mucha - Sninsky, Labant, Vomacka - Barcik, Strba, Bazik, Dolezaj, M. Durica - Sestak, I. Bartos. Succesul din Supercupa vine dupa ce Zilina castigase cel de-al treilea titlu consecutiv.

PROBLEME. Meciul care a contat pentru Supercupa Slovaciei nu a fost transmis de televiziunea nationala, din cauza unor probleme privind drepturile tv, oarecum similare cu cele care au aparut la noi intre cluburile mari si LPF. Se pare ca si transmisia partidei tur dintre Zilina si Dinamo este pusa sub semnul intrebarii din cauza respectivelor neintelegeri.

Ando: "Buni in atac, mai subtiri in aparare"

Chiar daca are piciorul in ghips, Ioan Andone s-a deplasat la Senec, pentru a urmari viitorul adversar.

  • Jurnalul National: Cum vi s-a parut Zilina?

    Ioan Andone: Este echipa pe care o stiam de pe casete. Am vazut o formatie solida, bine pregatita fizic. Construieste destul de bine, dar nu a facut un meci reusit. Si adversarul a evoluat excelent, iar faptul ca Zilina s-a impus chiar si in aceste conditii trebuie sa ne dea de gandit.

  • Ce concluzii ati tras?

    E o echipa foarte ofensiva, face bine faza de atac, dar in aparare sunt mai slabi, in special pe benzi, iar fundasii centrali mi s-au parut destul de lenti. In schimb, portarul Mucha este senzational, a aparat un penalty si s-a evidentiat in trei faze unu contra unu. Varful Sestak a marcat ambele goluri si este cel mai periculos om al lor. Dar nu ma las eu pacalit asa usor.

  • Ce vreti sa spuneti?

    Ei, antrenorul lor, stiind ca ma aflu in tribune, a jucat intr-un sistem 4-3-3, dupa ce tot anul a evoluat 4-4-2, inclusiv in jocurile cu Chelsea si Utrecht. O mica golanie, daca vreti, dar nu ma pacalesc!

  • Ii veti mai urmari?

    In principiu, duminica mi-am propus sa ajung la primul lor meci din campionat.

  • Care sunt acum sansele lui Dinamo?

    Au ramas egale cu ale lor.

    LOTUL TRIMIS LA UEFA PENTRU MECIUL CU ZILINA

    Conducerea lui Dinamo a trimis ieri la UEFA lista cu cei 25 de jucatori carora li se adauga si patru pusti, asa cum prevad normele internationale: 1. Matache; 2. Perenyi; 3. Semeghin; 4. Burca; 5. Liviu Ciobotariu; 6. Alistar; 7. Cristi Ciubotariu; 8. Fl. Petre; 9. Cl. Niculescu; 10. Danciulescu; 12. Gaev; 14. Galamaz; 15. Irimia; 16. Iordache; 17. Naidin; 18. Vl. Munteanu; 19. Cl. Dragan; 20. Grigorie; 21. I. Badea; 22. Cigan; 23. Cr. Munteanu; 24. Goian; 25. Tames; 26. Margaritescu; 27. I. Balan. Matache este cel de-al treilea portar al "cainilor", adus de la Metalul Plopeni.
  • ×
    Subiecte în articol: sport zilina