x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ziua cea mai lunga pentru "Briliant"

Ziua cea mai lunga pentru "Briliant"

13 Oct 2004   •   00:00

Adrian Mutu a ajuns luni seara la Londra, dupa ce a mai facut de la Praga o escala la Bucuresti. El a purtat ieri o discutie decisiva cu oficialii lui Chelsea.

MIHAI IGIROSANU

Impovarat de esecul suferit cu echipa nationala in fata Cehiei, atacantul "tricolorilor" s-a intalnit ieri cu directorul executiv al gruparii londoneze, Peter Kenyon, dar si cu Jose Mourinho.

AMENDA? Cazut in dizgratia tehnicianului portughez, "Briliantul" a trebuit sa raspunda in fata oficialilor englezi de ce a evoluat pentru echipa nationala a Romaniei desi Chelsea ii pusese in vedere sa nu o faca din ratiuni medicale. Amenintat inaintea plecarii spre Praga cu o amenda de 120.000 de lire sterline, Mutu le-a explicat britanicilor ca nationala noastra a avut un meci decisiv contra cehilor, in care era nevoie de prezenta sa. Se pare ca in discutia dintre capitanul nationalei si cei de la Chelsea a intrat si o eventuala despartire, jucatorul fiind dorit de Atletico Madrid ca o moneda de schimb cu Fernando Torres.

CONFLICT. Situatia lui la Chelsea este una extrem de complicata, mai ales ca inaintea plecarii spre Praga el l-a atacat direct pe antrenorul Mourinho, spunand ca amenda cu care a fost amenintat nu reprezinta decat un gest de rea vointa din partea portughezului. Internationalul roman a mai spus ca tehnicianul englezilor nu i-a oferit nici o sansa sa demonstreze ca merita un post de titular in echipa lui Abramovici.

DORINTA

Initial, procuratorul Giovanni Becali intentiona sa se deplaseze ieri-dimineata la Londra, insotit de asociatul sau, Gica Popescu (foto) pentru a fi alaturi de Adrian Mutu in discutiile cu conducerea celor de la Chelsea. Totusi, in ultimul moment, acesta a preferat sa ramana in Bucuresti, unde are de rezolvat cateva probleme personale. Din cate se pare, Becali si Popescu au intermediat telefonic discutiile intre "Briliant" si directorul executiv al londonezilor, Peter Kenyon.

SITUATIE

In urma conflictului deschis pe care il are cu antrenorul Mourinho, Mutu nu are sperante sa evolueze vreun minut in partida pe care Chelsea o va sustine in acest week-end, pe "Stamford Bridge", impotriva celor de la Middlesbrough. De altfel, intr-un interviu acordat ieri pe site-ul oficial al lui Chelsea, Mourinho a declarat ca va miza foarte putin pe jucatorii care au avut de disputat meciuri in cadrul preliminariilor CM 2006. "Sunt multi jucatori in acesta situatie, iar unii dintre ei au o situatie mai complicata", a precizat portughezul, referindu-se voalat la Mutu.
×
Subiecte în articol: sport