x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL a stabilit "îngheţarea" alegerilor în partid la toate nivelurile

PDL a stabilit "îngheţarea" alegerilor în partid la toate nivelurile

14 Iun 2010   •   00:00

Biroul Permanent Naţional al PDL a stabilit, luni, "îngheţarea alegerilor în PDL la toate nivelurile", a declarat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că partidul doreşte să se concentreze în perioada următoare pe rezolvarea problemelor Guvernului şi Parlamentului, scrie mediafax.



"S-a discutat astăzi ( îngheţarea deocamdată a alegerilor în PDL la toate nivelurile. Mă refer la acel calendar pe care noi l-am avut până la jumătatea lunii iulie pentru organizarea alegerilor interne în judeţe. Multe judeţe au demarat aceste acţiuni. Dorim în perioada următoare să ne concentrăm pe rezolvarea problemelor Guvernului, Parlamentului, care trebuie să fie alături de Guvern pentru măsurile care se vor lua în perioada următoare şi la o anumită dată vom stabili deblocarea acestor alegeri şi continuarea lor", a spus Flutur, după şedinţa BPN al PDL.

El a precizat că vor fi respectate toate alegerile de până acum făcute în partid şi acolo unde au fost organizate alegeri "nu va fi reluat procesul".

"Ne oprim pentru o perioadă de câteva luni şi sunt convins că în perioada următoare, probabil că în câteva luni, vom putea relua procesul, dar n-am stabilit când", a adăugat liderul PDL.

La Colegiul Director al PDL de la sfârşitul lunii mai s-a hotărât ca alegerile pentru conducerea centrală a partidului să fie amânate până în primăvara anului 2011.

×
Subiecte în articol: politic