x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Academia Navală “Mircea cel Bătrân”. Viitorii marinari au participat la deschiderea noului an universitar

Academia Navală “Mircea cel Bătrân”. Viitorii marinari au participat la deschiderea noului an universitar

03 Oct 2022   •   13:15
Academia Navală “Mircea cel Bătrân”. Viitorii marinari au participat la deschiderea noului an universitar
Sursa foto: Ionuț Felea

Viitorii marinari, studenții Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, au participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar, organizată luni, 3 octombrie, pe platoul mare din incinta instituției de învățământ. 

„Boboci“, părinţi, studenţi în ani terminali, toţi au fost prezenţi la sediul Academiei pentru un start prospăt în noul an de studiu.

În anul universitar 2022-2023, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscriși la studii universitare de licență 397 de studenți militari, dintre care 92 sunt în anul I, și 900 de studenți civili, 192 în anul I, iar la studii universitare de masterat 345. 

Și anul acesta, în primul semestru, alături de studenții români vor studia și opt studenți militari și trei civili de la universități partenere din Letonia, Bulgaria și Lituania, în baza programului ERASMUS+.

În premieră, anul acesta, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, 15 studenți militari sunt înscriși la programul de studii în limba engleză și opt studenți militari sunt înscriși la specializarea Inginerie și Management Naval și Portuar.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa Foto Ionuț Felea - Forțele Navale Române

 

×