x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A postat MESAJUL DE ADIO pe YouTube, apoi s-a SINUCIS! Ce a transmis adolescenta în clipul încărcat pe Internet (VIDEO)

A postat MESAJUL DE ADIO pe YouTube, apoi s-a SINUCIS! Ce a transmis adolescenta în clipul încărcat pe Internet (VIDEO)

19 Apr 2014   •   10:15
A postat MESAJUL DE ADIO pe YouTube, apoi s-a SINUCIS! Ce a transmis adolescenta în clipul încărcat pe Internet (VIDEO)

O tânără de 16 ani, din Louisville, Kentucky, care suferea de depresie, s-a sinucis după ce a postat pe YouTube un mesaj video de adio, scrie Daily Mail.

Maddie Yates a încărcat pe YouTube materialul video intitulat "Important", apoi l-a distribuit pe Twitter. După câtvea minute, fata și-a luat viața.

Videoclipul, care ulterior a fost scos de pe YouTube, a avut peste 10.000 de vizualizări în 24 de ore, anunță Louisville Courier-Journal.

"Știu că voi rani pe toata lumea care ma iubeste. Sunt in aceasta stare de mult timp si exista sanse ca cea mai neagra zi din viata mea sa se intample. Si nu inteleg de ce este totusi atat de rau. Nu vreau ca cineva sa inteleaga ca a facut vreo greseala fata de mine. Nimeni nu a putut face ceva mai mult", a explicat Maddie în mesajul video.

Tânăra a mai spus că nu are altă opțiune decât să-și ia viața pentru că nu este o persoană bună. Maddie suferea de depresie cronică și era tratată cu Prozac, însă se temea că nu a atins înca vârful bolii și că ar putea avea parte de zile multe mai rele.

"Vă iubesc și îmi pare rău", a încheiat Maddie.

×