x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Al Pacino a cerut test de paternitate după ce a aflat că iubita sa este însărcinată. De ce nu a crezut-o pe partenera sa

Al Pacino a cerut test de paternitate după ce a aflat că iubita sa este însărcinată. De ce nu a crezut-o pe partenera sa

de Vali Deaconescu    |    03 Iun 2023   •   14:40
Al Pacino a cerut test de paternitate după ce a aflat că iubita sa este însărcinată. De ce nu a crezut-o pe partenera sa
Sursa foto: Instagram Noor Alfalah

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, a cerut un test de paternitate prenatal pentru cel de-al patrulea copil al lui. Actorul are unele probleme de sănătate care, în mod obișnuit, nu îi permit să mai facă copii și când a primit vestea că Noor Afallah este însărcinată, a fost sigur că bebelușul nu este al lui.

Potrivit TMZ, actorul nu şi-ar mai fi dorit alţi copii, pe lângă cei trei pe care îi are. Prietena de 29 de ani a lui Pacino ar fi ascuns sarcina timp de 11 săptămâni tocmai din această cauză.

TMZ scrie că Noor s-a conformat și a efectuat testul de paternitate, care ar fi indicat că Al Pacino este, într-adevăr, tatăl copilului.

Actorul mai are trei copii, pe Julie Marie, în vârstă de 35 de ani şi gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani. De altfel, prin intermediul mezinei ar fi cunoscut-o pe Noor Alfalah cu care a început o relaţie în luna aprilie anul trecut. 

Înainte de a-l cunoaște pe Al Pacino, Noor Alfallah se întâlnea cu legendarul muzician Mick Jagger, în 2017. Ea lucrează în industria filmului și este cunoscută pentru producția filmelor Billy Knight, Little Death și Brosa Nostra.

În urmă cu câteva săptămâni, o altă legendă de la Hollywood, prietenul său Robert de Niro, a anunţat şi el o veste similară: „Tocmai mi s-a născut un copil”, a dezvăluit astfel la televiziunea americană actorul în vârstă de 79 de ani.

Între cel mai mare copil al lui Robert de Niro, Drena De Niro, și cel mai mic, sunt 51 de ani.

×