x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ale tineretii valuri - Bush tragea pe nas cocaina

Ale tineretii valuri - Bush tragea pe nas cocaina

08 Sep 2004   •   00:00

Toti americanii sunt la curent cu fosta pasiune a presedintelui George W. Bush (foto) pentru bauturile puternic alcoolizate. Numai ca, dupa ce a recunoscut ca a fost alcoolic si a obtinut iertarea poporului, lui Bush i s-a dus, recent, vestea ca n-ar fi fost strain nici de droguri, in tinerete.

IRINA CRISTEA

Informatia apare intr-o recenta biografie a familie presedintelui, intitulata "Familia - Povestea adevarata a dinastiei Bush". Autoarea Kitty Kelley a citat afirmatiile unei foste cumnate a actualului lider de la Casa Alba, Sharon Bush. "George W. priza cocaina la toaleta, la resedinta prezidentiala de la Camp David, si nu doar acolo", a dezvaluit Sharon. O cunostinta a actualului presedinte, care a acceptat dialogul cu autoarea controversatei biografii, a confirmat pasiunea lui Bush pentru praful alb, pe care-l tragea pe nas pe cand avea 26 de ani si servea in Garda Nationala. Din cand in cand, se strecura la baie pentru a mai priza un pic de cocaina. Iar cand nu avea la dispozitie celebrul praf, se multumea si cu droguri mai usoare, cum ar fi marijuana.

TIMID. "Escapadele" lui George W. Bush se consumau prin anii ’60-’70, perioada in care incepuse sa-i placa si sa dea peste cap paharel dupa paharel de scotch. Motivul principal pentru care s-a apucat de baut a fost, dupa spusele unor fosti colegi, timiditatea. "Bietul George. Nu se putea apropia de nici o fata daca nu era pilit", a povestit unul dintre ei.

×
Subiecte în articol: externe