x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac cu drone la Odesa, lângă locul în care se aflau președintele Ucrainei și premierul Greciei

Atac cu drone la Odesa, lângă locul în care se aflau președintele Ucrainei și premierul Greciei

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   18:09
Atac cu drone la Odesa, lângă locul în care se aflau președintele Ucrainei și premierul Greciei
Sursa foto: Twitter Volodomir Zelensky

Un atac cu drone lansat de ruși a vizat miercuri Odesa. Dronele au căzut în apropierea convoiului în care se aflau președintele Ucrainei și premierul Greciei.

Dronele au căzut la mai puțin de 200 de metri de convoaiele președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și premierului grec Kyriakos Mitsotakis, anunță ABC

Premierul grec se afla în vizită în Ucraine. Incidentul a avut loc la Odesa. Miercuri, în zonă au fost mai multe explozii. Ambii lideri sunt nevătămați, potrivit presei grecești.

Una dintre explozii a avut loc cu puțin timp înainte de întâlnirea dintre Mitsotakis și Zelenski, la 150 de metri de locul unde se afla misiunea greacă, care includea opt persoane.

„Astăzi am văzut acest atac. Știu că au fost victime. Sunt morți și răniți”, a spus președintele ucrainean fără a oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă comună cu premierul grec, potrivit agenției Ukrinform.

Mitsotakis a spus că vizitau instalațiile portuare din Odessa în momentul atacurilor. „La sfârșitul vizitei, am auzit o sirenă de raid aerian și explozii puternice în apropierea noastră”, a transmis premierul grec.

(sursa: Mediafax)

×