x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rustam Ashurov, presupusul atacator de pe Aeroportul Chișinău, era căutat de Interpol pentru crimă

Rustam Ashurov, presupusul atacator de pe Aeroportul Chișinău, era căutat de Interpol pentru crimă

de Andreea Tiron    |    30 Iun 2023   •   22:10
Rustam Ashurov, presupusul atacator de pe Aeroportul Chișinău, era căutat de Interpol pentru crimă
Sursa foto: presa ungureanu 112

A apărut prima imagine cu presupusul bărbatul care a omorât astăzi doi oameni într-un schimb de focuri, în Aeroportul Chișinău.

Potrivit Antena 3 CNNRustam Ashurov este presupusul atacator care a ucis astăzi un polițist de frontieră și un agent de pază în cadrul unui schimb de focuri, în Aeroportul Internațional Chișinău.

Acesta ar fi fost dat în urmărire prin intermediul Interpol, după ce a omorât o persoană influentă, dar încă nu era pus la consemn în Republica Moldova.

"Din imaginile video, surprinse de camerele de supraveghere, care au fost secretizate, se vede momentul în care, acesta după ce a deposedat polițistul de pistol, a tras inițial în gardian, după care polițistul a încercat să lupte cu el ca să-și ia arma înapoi, însă individul l-a pus la pământ și l-a împușcat în cap", a fost anunțat pe canalul de Telegram Presa Ungureanu 112.

"Atacatorul se află la spital în stare gravă, fiind păzit de polițiști", a declarat procurorul general interimar, Ion Munteanu.

Autoritățile nu confirmă deocamdată nimic legat de o presupusă apartenență a atacatorului la anumite grupări sau structuri militare sau paramilitare din afara teritoriului Republicii Moldova.

×