x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacul armat din Germania, declanşat de o criză familială

Atacul armat din Germania, declanşat de o criză familială

20 Sep 2010   •   00:00

Autorităţile din Loerrach au anunţat luni că atacul armat produs duminică seară într-un spital şi soldat cu patru morţi a fost declanşat de o criză familială.



"Există motive să credem că trupurile neînsufleţite găsite în apartament aparţin fostului prieten al femeii care a deschis focul şi copilului pe care aceştia îl aveau împreună, un băieţel în vârstă de cinci ani, a precizat poliţia din Loerrach, un oraş aflat în apropiere de graniţele cu Franţa şi Elveţia.

Iniţial, poliţia afirmase că printre victime se află o fetiţă, ulterior revenind şi precizând că este vorba despre un băieţel.

În urma incidentului, au fost rănite mai multe persoane, unele dintre acestea aflându-se luni în stare gravă, fără ca viaţa lor să se afle în pericol.

Pompierii au fost solicitaţi duminică după-amiază pentru a interveni în urma unei explozii urmate de un incendiu, într-un apartament din apropierea spitalului Sf. Elizabeth din Loerrach. În momentul în care au ajuns la faţa locului, au auzit focuri de armă şi au văzut o femeie înarmată ieşind din clădire şi îndreptându-se către spitalul aflat în apropiere.

"A deschis focul asupra a doi trecători, pe care i-a rănit grav, dar aceştia se află în afara pericolului", a precizat luni poliţia locală, citată de Mediafax. Ajunsă la spital, femeia a ucis un infirmier şi a deschis focul asupra unui poliţist, care a fost grav rănit, ulterior fiind ucisă de forţele de ordine.

×
Subiecte în articol: externe