x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi atrocități ale rușilor în Ucraina: Hotel lovit de rachetă - un copil și mama sa au murit

Noi atrocități ale rușilor în Ucraina: Hotel lovit de rachetă - un copil și mama sa au murit

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   11:30
Noi atrocități ale rușilor în Ucraina: Hotel lovit de rachetă - un copil și mama sa au murit
Sursa foto: X/ ArianaGic

Un complex hotelier din Zaporojia a fost lovit de o rachetă lansată de ruși, anunță ucrainenii. Potrivit acestora, un băiat de opt ani și mama sa au murit, în timp ce tatăl și fiica au fost grav răniți. Zeci de drone și rachete au fost lansate pe parcursul nopții spre diferite zone ale Ucrainei.

Ministerul de Interne din Ucraina a declarat că în urma atacului asupra unui complex hotelier din Zaporojia o femeie de 38 de ani și fiul ei de opt ani au murit. Soțul și fiica adolescentă au supraviețuit, dar se află la terapie intensivă. O altă persoană a murit la Dnipro.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 313 atacuri asupra a 11 așezări din regiunea Zaporojia, a declarat guvernatorul regional Ivan Fedorov, potrivit Reuters.

Forțele aeriene ucrainene susțin că au doborât 27 din 35 de drone în timpul atacului nocturn. Rușii au folosit și patru rachete, au mai transmis autoritățile ucrainene.

Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente. Rușii au respins întotdeauna acuzațiile privitoare la atacurile asupra civililor și infrastructurii civile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rusi ucraina racheta hotel copil mort