x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE Autobuz prăbușit în Peru. Cel puțin 41 de persoane au murit

UPDATE Autobuz prăbușit în Peru. Cel puțin 41 de persoane au murit

de Redacția Jurnalul    |    29 Ian 2023   •   14:15
UPDATE Autobuz prăbușit în Peru. Cel puțin 41 de persoane au murit
Sursa foto: Twitter

Cel puțin 41 de persoane au murit după ce un autobuz a căzut într-o râpă și a luat foc, duminică, într-o provincie din sudul Pakistanului, au anunțat autoritățile, citate de Reuters.

41 de cadavre au fost recuperate, unele dintre ele arse până la nerecunoaștere, a declarat pentru Reuters un ofițer de poliție.

Comisarul adjunct Hamza Anjum a spus, pentru ziarul Dawn, că autobuzul s-a izbit de un pod, a căzut într-o râpă și a luat foc.

Autobuzul transporta aproximativ 48 de persoane.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Pakistan, unde regulile de circulație sunt rareori respectate, iar drumurile din multe zone rurale sunt în stare proastă, notează Reuters.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Cel puțin 24 de persoane au murit în Peru după ce un autobuz cu 60 de pasageri a căzut de pe o stâncă, a anunțat poliția pentru presa locală, informează Reuters.

Agenția de supervizare a transporturilor din Peru (SUTRAN) a confirmat accidentul, fără a oferi detalii despre numărul de morți sau răniți.

Tragedia, în care a fost implicat un autobuz, a avut loc în districtul El Alto, în nordul țării, a precizat SUTRAN.

Conform agenției, primele investigații arată că autobuzul avea inspecțiile făcute la zi și asigurare împotriva accidentelor.

Accidentele rutiere sunt relativ frecvente în Peru. În 2021, 29 de persoane au murit când un autobuz a căzut de pe o autostradă în munții Anzi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autobuz prabusit peru