x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe AVION OPRIT de la decolare, după ce un pasager A VISAT că se vor prăbuşi

AVION OPRIT de la decolare, după ce un pasager A VISAT că se vor prăbuşi

03 Dec 2014   •   12:16
AVION OPRIT de la decolare, după ce un pasager A VISAT că se vor prăbuşi
Sursa foto: AVION OPRIT de la decolare, după ce un pasager A VISAT că se vor prăbuşi

Un avion de pasageri a fost oprit de la decolare de autorităţile aeroportului, după ce un pasager care adormise s-a trezit brusc din somn, a sărit în picioare şi a urlat că se vor prăbuşi. Ceilalţi pasageri s-au panicat, iar însoţitorii de zbor au fost nevoiţi să cheme paza aeroportului, din cauza oamenilor care băteau cu pumnii şi picioarele în uşa cabinei pilotului.

Citeşte şi (VIDEO BESTIAL) Fetiţă ABUZATĂ şi FĂCUTĂ DE RÂS în faţa clasei de PROFESOR. Reacţia micuţei, DEMENŢIALĂ!

Zborul SV1026 era programat să decoleze de pe aeroportul international Riyadh King Khalid, iar pilotul începuse manevrele de decolare, când la un moment dat, un bărbat care adormise s-a trezit brusc şi a început să urle în avion că el a avut un vis profetic şi că, dacă avionul decolează, toţi vor muri.

Citeşte şi VIDEO HALUCINANT, publicat de armata norvegiană! Un MIG-31 rusesc face o manevră ŞOCANTĂ la câţiva metri de un F-16 al NATO

Insoţitorii de zbor au încercat să-l calmeze pe bărbat, însă urletele acestuia i-au speriat şi pe ceilalţi pasageri, aceştia începând să vocifereze şi să se ridice de pe scaune, curioşi de ce spunea "profetul". Acesta urla că în vis motoarele avionului cedează, se prăbuşesc în flăcări şi toată lumea moare.

Citeşte şi Scenă EPICĂ într-o unitate militară din China. Un răcan scapă greşit grenada. Urmarea te va lăsa FĂRĂ CUVINTE (VIDEO)

Aeronava a fost oprită, iar poliţia aeroportului a intervenit, luându-l pe bărbatul panicat în custodie."Echipajul de cabină reuşit să-l controleze până la intervenţia şi să îl predea poliției aeroportului, care l-au luat în custodie ... aeronava a fost apoi verificată atent, dar nici un obiect suspect a fost găsit", au declarat autorităţile, fără să precizeze dacă aeronava a mai decolat sau nu.

Citeşte şi De la COADA VACII, direct în Egipt! AVENTURA unor ROMÂNCE într-o cameră de hotel de CINCI STELE (VIDEO)


×