x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Băiatul preşedintelui rus a jucat un rol într-un program TV pentru copii (VIDEO)

Băiatul preşedintelui rus a jucat un rol într-un program TV pentru copii (VIDEO)

de Marina Constantinoiu    |    24 Oct 2011   •   13:33
Băiatul preşedintelui rus a jucat un rol într-un program TV pentru copii (VIDEO)

Fiul presedintelui rus Dmitri Medvedev, care nu a aparut niciodata in public, a jucat un rol intr-un program TV de fictiune umoristic pentru copii in urma cu patru ani, inainte ca tatal sau sa devina sef la Kremlin, relateaza AFP, care citeaza o declaratie a producatorului programului respectiv.

Ilia Medvedev, acum in varsta de 16 ani, a jucat in doua episoade, in 2007 si 2008, a precizat la postul de radio Ecoul Moscovei Boris Gracevski, autorul programului televizat Eralah, de succes in perioada sovietica. “A participat la casting ca oricare altul. Abia dupa aia am descoperit cine era. E un baiat OK, mi-a placut', a subliniat Gracevski.

Directorul programului, Aleksei Sceglov, a declarat, la randul sau, pentru cotidianul Komsomolskaia Pravda ca el stia la momentul respectiv al cui fiu era tanarul actor, dar ca acest lucru nu a avut nicio influenta asupra alegerii facute. La vremea respectiva, Dmitri Medvedev era premier. Informatia aceasta a fost publicata in editia printata a ziarului Komsomolskaia Pravda, dar a fost retrasa de pe site-ul Internet al cotidianului. Kremlinul a refuzat sa comenteze chestiunea.

Intr-o inregistrare video disponibila pe Internet, poate fi vazut Ilia Medvedev interpretand rolul unui baiat care recurge la tehnici de arte martiale pentru a salva o fetita, fiind agatat de un pom si amenintat cu moartea de doi barbati. Cand “raufacatorii' sunt neutralizati, se dovedeste ca era vorba despre turnarea unui film pe care a impiedicat-o tanarul erou.

Liderilor rusi nu le place sa-si prezinte in public copiii, comenteaza France Presse.

Fotografiile celor doua fiice ale lui Vladimir Putin, actualul premier, care a anuntat recent ca intentioneaza sa revina in fruntea tarii, la Kremlin, n-au fost date publicitatii niciodata, in afara celor cu fetele la varste mai mici. Putin a si explicat, de altfel, ca fetele lui, care sunt studente, nu au nevoie de publicitate.

×