x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Băsescu: "Să vadă şi presa ce păr aveam"

Băsescu: "Să vadă şi presa ce păr aveam"

de Marina Constantinoiu    |    02 Iun 2009   •   00:00
Băsescu: "Să vadă şi presa ce păr aveam"
Sursa foto: /Agerpres

La aşezământul românesc din Ierusalim, şeful statului s-a întâlnit cu un grup de reprezentanţi ai comunităţii românşti din Israel, ocazie cu care şi-a revăzut doi colegi de şcoală generală, de la care a primit o fotografie de grup de final de an şcolar.



Click pentru a viziona imaginea mărită

"Rosina, mă bucur aşa de mult. Fratele tău ce mai face? Salutările mele lui Genu. El era mai mare decât noi cu un an, ne ţinea de mici. Da, a fost ca ieri. Ieri, în '66", a spus Traian Băsescu, vizibil emoţionat, în timp ce se întreţinea cu cei doi foşti colegi din clasele a şaptea şi a opta de la o şcoală generală din Bacău.

Şeful statului a ţinut să arate fotografia ziariştilor prezenţi, "să vadă şi presa ce păr" avea în clasa a opta. "Era silitor, organizat, vesel, popular. Îi plăceau fizica şi matematica. Era interiorizat, retras, timid şi, cu toate astea, fetele înnebuneau după el. La şcoală era silitor, studios, era un om vesel, îl ţine minte pe fratele meu, aveam o formaţie de rock'n'roll. Nu cânta, dar îi plăcea să danseze, să vină la repetiţii (Băsescu, n.red)", a declarat Rosina Combos, fostă colegă de cerc de fizică cu actualul şef al statului.

La rândul său, Mundi Braunstein a ţinut să precizeze că actualul preşedinte "juca fotbal, era cu prietenii, era un om foarte de viaţă"."Doi ani am fost în clasă cu el, dar erau vremuri când se învăţa, nu ca acum, nu se chiulea. El juca fotbal, era cu prietenii, era un om foarte de viaţă", şi-a amintit Braunstein, menţionând că patru dintre foştii colegi din clasele a şaptea şi a opta ai preşedintelui au emigrat în Israel, iar doi, în Franţa.

Ca o temă suplimentară, aţi putea oferi ajutor în identificarea poziţiei în care se găseşte viitorul preşedinte al României, păros şi la vârstă puberă.

×
Subiecte în articol: externe