x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Beat mort, Gerard Depardieu a urinat pe podeaua unui avion

Beat mort, Gerard Depardieu a urinat pe podeaua unui avion

17 Aug 2011   •   11:31
Beat mort, Gerard Depardieu a urinat pe podeaua unui avion

Celebrul actor francez Gerard Depardieu, in varsta de 62 de ani, a “comis-o' marti, in timpul unui zbor cu avionul. Aflat in stare de ebrietate, actorul nu a mai avut rabdare sa astepte deschiderea toaletelor, in conditiile in care aeronava tocmai se pregatea de decolare, si a urinat pe mocheta avionului, in vazul tuturor pasagerilor.

Incidentul s-a produs in timpul unei curse pe ruta Paris-Dublin, efectuata de compania CityJet, care face parte din grupul Air France KLM. Un purtator de cuvant al acestuia a declarat doar “confirm doar faptul ca Gerard Depardieu a urinat intr-adevar in avion', fara a face alte comentarii.

Potrivit cotidianului Times of Malta, vedeta a urinat in fata celorlalti pasageri, in timp ce avionul se afla in faza de decolare, desi o insotitoare de bord i-a cerut sa astepte sa mearga la toaleta dupa ce avionul va ajunge in aer.

“Vreau sa urinez, vreau sa urinez', ar fi spus actorul francez, ridicandu-se de pe scaun, in timp ce toti ceilalti pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranta fixate, a declarat o femeie care se afla in avion. Dupa ce insotitoarea de bord i-a spus actorului ca trebuie sa astepte aproximativ un sfert de ora, Depardieu a declarat ca nu poate sa astepte.

“Atunci, s-a ridicat in picioare si a facut pe jos', a declarat martorul incidentului. “Se vedea ca bause, insotitoarea de bord era uimita' a mai spus femeia, care a lasat sa se inteleaga ca nu au existat reactii la gestul lui Depardieu: “Totul s-a facut civilizat. Nu au existat reprosuri, nu s-a spus nimic. Gerard Depardieu s-a asezat apoi la locul sau, iar noi am mers in hangarul aeroportului, pentru ca locul trebuia curatat.'

Figura celebra a cinematografiei franceze, nominalizat la Oscar pentru rolul din Cyrano de Bergerac si castigator al Globului de Aur pentru prestatia din pelicula Cartea Verde, Depardieu a avut parte si de numeroase derapaje in viata privata. Proprietar al unei podgorii in Franta, actorul a fost prins in conducand sub influenta alcoolului

×