x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berezovski va fi înmormântat la Londra. Probabil la sfârşitul lunii

Berezovski va fi înmormântat la Londra. Probabil la sfârşitul lunii

de Marina Constantinoiu    |    02 Apr 2013   •   14:55
Berezovski va fi înmormântat la Londra. Probabil la sfârşitul lunii

Rudele fostului oligarh rus Boris Berezovski, decedat la 23 martie în reşedinţa sa din Ascot, Marea Britanie, au decis să-l înhumeze în Marea Britanie, a anunţat canalul de televiziune Dojdi, care cita  o sursă apropiată familiei omului de afaceri, informează Vocea Rusiei.
Potrivit canalului de televiziune, pentru organizarea funeraliilor s-a deplasat deja la Londra prima soţie a lui Berezovski, Nina Korotkova.
Rezultatele autopsiei la care a fost supus cadavrul lui Berezovski în Marea Britanie, pentru a se putea stabili cauzele decesului fostei eminenţe cenuşii a Kremlinului, devenit oponent al actualului preşedinte rus Vladimir Putin, nu vor sosi mai devreme de şase săptămâni. Acum se aşteaptă şi alte rezultate ale unor expertize suplimentare: toxicologice şi histologice. Şi acestea durează mai multe săptămâni. De aceea omul de afaceri nu va fi înhumat înainte de luna mai, precizează Vocea Rusiei.

Decizia de a-l înmormânta la Londra pe Berezovski se explică prin faptul că majoritatea membrilor familiei acestuia, inclusiv mama sa, trăiesc de mulţi ani în Occident.





×
Subiecte în articol: berezovski inmormăntare londra