x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi si-a facut implant de par

Berlusconi si-a facut implant de par

21 Aug 2004   •   00:00

Dupa ce a slabit gratie unei severe diete tibetane si a scapat de ridurile si pungile de sub ochi gratie chirurgiei estetice, premierul Silvio Berlusconi s-a angajat intr-o noua batalie.

IRINA CRISTEA

Vizate nu sunt coruptia sau problemele economice ale tarii, ci propria lui chelie. Decis sa fie de la o zi la alta mai tanar si mai frumos, Berlusconi, care merge pe 68 de ani, a apelat recent la serviciile unui medic care i-a facut implanturi de par.

SUB BATIC. Urmele interventiei, precum si viitoarea podoaba capilara a premierului au fost ferite de ochii curiosilor. Primele banuieli au aparut dupa ce Berlusconi s-a infatisat in fata presei purtand pe cap un batic alb, innodat piratereste la spate, cu ocazia sosirii premierului britanic, Tony Blair, la resedinta sa de vara. Cateva zile mai tarziu, in timpul unei vizite-surpriza a premierului intr-o localitate din Sardinia, cineva din multimea de curiosi i-a spus: "Va sta tare bine cu batic", iar premierul a replicat surazator: "O sa-mi stea si mai bine cu mai mult par". Speculatiile au inceput sa curga, mai ales ca unii martori au observat pe crestetul acum neacoperit de batic al premierului cateva cruste care puteau foarte bine sa fie urmele unui implant de par.

CONFIRMARE. Cel care a pus capat zvonurilor a fost chiar medicul lui Berlusconi. El a confirmat intr-un interviu acordat presei italiene ca a realizat cu mana lui minutioasa interventie. Medicul a descris chiar si procedura, numita "autotransplant", prin care a folosit fire de par din zonele mai "aglomerate" de pe craniul ministerial si le-a repartizat in zonele golase. Rezultatul va fi vizibil peste cateva luni, a asigurat el.

×
Subiecte în articol: externe