x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Beyonce se visează Prima Doamnă a SUA, Jay-Z îi promite că ia măsuri

Beyonce se visează Prima Doamnă a SUA, Jay-Z îi promite că ia măsuri

de Anca Aldea    |    04 Noi 2010   •   00:00

Jay-Z vizează fotoliul din Biroul Oval de la Casa Albă, informează site-ul femalefirst.co.uk. E drept că mai are de aşteptat opt ani, până la terminarea mandatului actualului preşedinte al SUA, însă Jay-Z nu disperă. Din contră, crede că are suficient timp pentru a deprinde câteva dintre secretele unui adevărat şef al statului. "Daţi-mi o şansă. Poate că peste opt ani voi deveni preşedinte", a declarat Jay-Z, visând la ziua în care soţia sa, cântăreaţa Beyonce Knowles, va deveni Prima Doamnă a SUA.

Într-un interviu acordat BBC Newsbeat şi citat de Mediafax, Jay-Z spune că, "pentru a putea să judeci corect pe cineva, trebuie să ţii cont de condiţiile pe care acea persoană le-a moştenit. Barack Obama a moştenit cea mai slabă perioadă a economiei noastre, război. E o perioadă oribilă din istoria Americii. Deşi cred că el ar putea să rezolve aceste probleme, nu cred însă că el e Dumnezeu. E doar un om. Are nevoie de timp pentru a rezolva problemele. Pentru a reuşi să ai succes şi pentru a îndeplini acel vis, trebuie să treci prin urcuşuri şi coborâşuri. Au trecut doar doi ani de când e preşedinte".

Jay-Z, al cărui nume real este Shawn Carter, a crescut într-un cartier sărac şi rău famat din New York şi a crescut printre copiii cei mai ignoraţi de politicienii americani. Jay-Z a ajuns astăzi cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: externe