x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bill Clinton îi aşteaptă pe extratereştri

Bill Clinton îi aşteaptă pe extratereştri

03 Apr 2014   •   20:16
Bill Clinton îi aşteaptă pe extratereştri

Fostul preşedinte american este de părere că extratereştrii trăiesc printre noi şi spune că nu ar fi mirat dacă, într-o bună zi, s-ar întâlni cu unul dintre ei.

În cadrul emisiunii “Jimmy Kimmel Live”,a postului de televiziune ABC, cel de-al 42 preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, a fost întrebat de către gazda emisiunii, Jimmy Kimmel dacă a văzut vreodată vreun document clasificat referitor la posibila existenţă a extratereştrilor printre noi, pământenii.

Deşi Clinton a dezvăluit că a consultat “toate dosarele Roswell” – “incidentul Roswell”, când un obiect zburator neidentificat s-ar fi prăbuşit în localitatea Roswell, din New Mexico - şi nu a găsit nicio dovadă certă despre existenţa extratereştrilor, fostul preşedinte al Statelor Unite a mărturisit că nu ar fi şocat dacă ar afla că există viaţă inteligentă şi pe alte planete şi nici dacă într-o bună zi extratereştrii ar vizita Pământul, scrie dailycaller.com.

Trăim într-un Univers în expansiune
“La ora actuală ştim că trăim într-un Univers care se extinde continuu. Ştim că sunt miliarde de stele şi planete în spaţiu, iar Universul se măreşte din ce în ce mai mult. Numai în ultimii doi ani am aflat, cu ajutorul telescoapelor noastre ultraperformante, că au mai fost identicate peste 20 de noi planete în afara sistemului nostru solar, destul de îndepărtate de soarele lor şi destul de dense, despre care se presupune că ar fi prielnice unor forme de viaţă”, a mai spus Clinton.

După aceste descoperiri, “se pare că nu suntem singurele fiinţe din Univers”, a fost concuzia preşedintelui. Cât priveşte la o eventuală întâlnire cu extratereştrii, Clinton a a spus că speră însă ca aceasta să nu se desfăşoare după un scenariu asemănător cu cel al producţiei cinematografice “Independence Day, pentru că, se ştie, atunci ar fi un conflict”.  ( S. Stancu)

×