x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bulgarii trebuie să mulţumească politicienilor pentru că îi amuză

Bulgarii trebuie să mulţumească politicienilor pentru că îi amuză

de Sînziana Stancu    |    14 Aug 2010   •   00:00

Preşedintele Parlamentului de la Sofia a făcut o remarcă insolită, spunându-le concetăţenilor săi că trebuie să le fie recunoscători politicienilor care îi amuză.

Cetăţenii bulgari trebuie să le fie recunoscători politicienilor lor pentru că le oferă ocazia de a se amuza în timpul concediului de vară, a declarat preşedintele Parlamentului, Ţeţka Ţaceva, într-un interviu pentru postul bulgar Nova TV.

Ţaceva a comentat o serie de declaraţii scandaloase făcute de doi membri ai Cabinetului din partea formaţiunii GERB, minimizându-le importanţa: "Cred că voi, jurnaliştii, trebuie să ne fiţi recunoscători nouă, politicienilor, pentru că în timpul concediilor de vară, când nu sunt multe subiecte importante, puteţi furniza materiale ce pot fi citite pe plajă sau la munte, când oamenii se odihnesc după serviciu".

La sfârşitul săptămânii trecute, ministrul pentru Bulgarii din Străinătate şi-a exprimat, prin cuvinte dure, furia faţă de persoanele care au pus sub semnul întrebării autenticitatea relicvelor Sfântului Ioan Botezătorul, descoperite recent lângă Sozopol.

Tot atunci, ministrul Agriculturii, Miroslav Naidenov, aflat la vânătoare, a răspuns la criticile socialistei Kornelia Ninova, spunând că ea reprezintă "vânatul" şi că singura sa dorinţă este să "o împuşte".

×
Subiecte în articol: externe