x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul: Un câine și-a împușcat mortal stăpânul, în Kansas!

Viața bate filmul: Un câine și-a împușcat mortal stăpânul, în Kansas!

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   12:00
Viața bate filmul: Un câine și-a împușcat mortal stăpânul, în Kansas!
Sursa foto: Twitter @microsoftnews

Un bărbat a murit, după ce a fost împușcat de câinele său. Animalul a apăsat din greșeală pe o pușcă aflată pe bancheta din spate a camionului în care era alături de bărbat. Incidentul a avut loc în Kansas, SUA.

Apelul la 911 anunța că Joseph Austin Smith, în vârstă de 30 de ani, din Wichita, a fost împușcat în spate, în timp ce mergea către o partidă de vânătoare, relatează CBS News.

Echipele au ajuns la câteva minute de la apel l-au găsit pe Smith în camion, pe scaunul pasagerului din față. Au început imediat resuscitarea, însă Smith a murit din cauza rănii prin împușcare.

Câinele, care aparține proprietarului camionului, se afla pe bancheta din spate a camionului cu echipamentul de vânătoare - inclusiv pușca - când câinele a călcat pe armă, potrivit poliției.

Ancheta este în curs de desfășurare, a precizat poliția, adăugând că nu se știe deocamdată dacă mai era cineva în camion în acel moment.

În ultimii ani, au existat alte câteva incidente notabile cu arme de foc legate de câini.

În weekendul de Ziua Recunoștinței din 2022, un proaspăt tătic în vârstă de 32 de ani și vânător turc, Ozgur Gevrekoglu, a fost împușcat și ucis în timp ce își punea câinele pe bancheta din spate a camionului său, potrivit ziarului Middle East Eye. Lăbuța câinelui a atins pușca de vânătoare încărcată, descărcând arma și ucigându-l pe Gevrekoglu de la mică distanță.

În 2017, un vânător de fazani din Iowa a fost împușcat și rănit accidental când un câine a călcat pe apărătoarea trăgaciului puștii și a tras. Ken Lonneman, un ofițer din Departamentul de Resurse Naturale din Iowa, declara atunci pentru CBS News că patru vânători și doi câini vânau fazani când unul dintre vânători a pus o pușcă de vânătoare încărcată pe jos.

Iar în 2018, un bărbat din New Mexico a declarat pentru KRQE-TV că a fost împușcat de câinele său, un rottweiler de 120 de kilograme numit Charlie. Bărbatul a spus că stătea în camionul său, cu pușca pe bancheta din spate, când piciorul câinelui s-a prins în trăgaci. Glonțul a trecut prin scaunul șoferului și a ajuns în spatele bărbatului, rupându-i câteva coaste și spărgându-i clavicula.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: câine ucigaș kansas