x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Campanie PETA: Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!

Campanie PETA: Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!

15 Noi 2014   •   18:44
Campanie PETA: Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!

O campanie lansată de organizația pentru drepturile animalelor PETA, în colaborare cu magazinul de lux Liberty, din Londra, cu ocazia sărbătorii de Crăciun, recomandă donarea hainelor de blană oamenilor străzii, relatează The Independent.

PETA a făcut echipă în acest an cu magazinul londonez pentru a colecta și dona haine de blană persoanelor fără adăpost care se confruntă cu temperaturi sub 0 grade Celsius pe stradă, în timpul iernii.

Liberty are de mai mult timp o politică declarată împotriva vânzării hainelor care conțin blană naturală și a primit deja zeci de haine de blană pentru această inițiativă.

"Facem apel la oamenii buni pentru a-i păstra în inimile lor de acest Crăciun pe cei fără adăpost și a-și demonstra în același timp compasiunea față de animale, prin donarea hainelor de blană naturală pentru cei care au nevoie", a declarat directoarea Peta, Mimi Bekhechi, pentru ediția britanică a revistei Vogue.

Anul trecut, Liberty a lansat aceeași inițiativă, în urma căreia peste 15.000 de haine au fost donate pentru Peta și pentru campania anuală de colectare a hainelor de blană Wrap Up London. 

×