x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni a născut o fetiţă

Carla Bruni a născut o fetiţă

19 Oct 2011   •   20:16
Carla Bruni a născut o fetiţă

Carla Bruni a nascut o fetita in cursul acestei seri, a anuntat presa franceza, informata la randul sau de surse "strategic" instalate in clinica in care a avut loc nasterea.

Presedintele Frantei, Nicolas Szarkozy, si-a vizitat pentru o jumatate de ora sotia, inainte ca aceasta sa nasca, evenimentul prinzandu-l, ulterior, intr-o intrevedere cu Angela Merkel.

Administratia prezidentiala franceza a refuzat sa dea detalii despre internarea pentru nastere a Carlei Bruni, afirmand ca problema este una privata.

Faptul ca sotia presedintelui a fost internata in clinica de la Muette a devenit evident, insa, cand strazile din jur au fost inchise, iar in zona s-au instalat importante forte de securitate.

Pana in prezent au fost mai multe alarme false, zvonul ca sotia presedintelui a nascut deja zburand pe retelele de socializare in ultimele zile. Un astfel de zvon, aparut acum cinci zile, spunea ca bebelusul este de fapt baiat, are 2,9 kilograme si 52 de centrimetri si va fi botezat Vadim.

Sursa care a informat Le Figaro despre nasterea fetitei presedintelui a adaugat ca bebelusul nu are inca un prenume.

Bebelusul care a venit in seara aceasta pe lume este primul copil nascut in timpul mandatului unui presedinte al Frantei. Pentru Sarkozy, de 57 de ani, acesta este cel de-al patrulea copil. El mai are doi fii din doua casatorii anterioare si alt fiu dintr-o relatie mai veche. Pentru Carla Bruni, de 43 de ani, acesta este ce-l de-al doilea copil.

Faptul ca Sarkozy a devenit tata nu-l va ajuta pe acesta in alegerile prezidentiale programate peste sapte luni, spune Stéphane Rozès, director al unei companii de consultanta politica. Sondajele cele mai recente spun ca Sarkozy va fi invins in alegeri de candidatul Partidului Socialist, François Hollande.

"Bebelusul nu-l va ajuta pe Sarkozy in alegeri. Francezii percep in mod complet diferit viata politica si viata privata si nu le place sa confunde lucrurile", a spus Stéphane Rozès.

×
Subiecte în articol: carla bruni nastere sarkozy tata