x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa regala britanica - Indragostit

Casa regala britanica - Indragostit

31 Mar 2005   •   00:00

Primavara are un efect ciudat asupra familiei regale britanice. A venit randul printului William, in varsta de 22 de ani si numarul doi in ordinea ascensiunii la tronul Marii Britanii, sa se indragosteasca.

Tinta afectiunii sale este o bruneta, Kate Middleton, in varsta de 21 de ani. William si Kate s-au intalnit pentru prima data acum doi ani, la putin timp dupa admiterea la Universitatea Saint Andrew, unde studiaza amandoi Istoria Artei. Cei doi s-au mutat impreuna intr-o "viluta", dupa ce au renuntat la apartamentul pe care il imparteau cu alti trei "amici", sustine presa britanica.

Fratele lui William, Harry, tine de mai multi ani prima pagina a tabloidelor britanice, afisandu-se cu mai multe domnisoare blonde, insa, pana acum, publicul britanic nu a avut ocazia sa o cunoasca pe iubita lui William. Fotografiile celor doi indragostiti au fost realizate cu ocazia unei scurte vacante la munte, in Scotia, unde familia regala merge de obicei sa schieze.

Tatal lui William, Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, si logodnica sa, Camilla Parker-Bowles, urmeaza sa se casatoreasca la data de 8 aprilie anul acesta, dupa o prietenie indelungata si de multe ori controversata. (Ana Ilie)

×
Subiecte în articol: externe