x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cea mai SPECTACULOASĂ transformare din 2012. Anul trecut cântărea 165 de kg. Acum se pregăteşte să devină instructor de fitness (VIDEO)

Cea mai SPECTACULOASĂ transformare din 2012. Anul trecut cântărea 165 de kg. Acum se pregăteşte să devină instructor de fitness (VIDEO)

05 Ian 2013   •   08:47
Cea mai SPECTACULOASĂ transformare din 2012. Anul trecut cântărea 165 de kg. Acum se pregăteşte să devină instructor de fitness (VIDEO)

Liz Knight, care cântărea 165 de kilograme, a slăbit jumătate din greutate în mai puţin de 12 luni. Acum are 80 de kilograme, se pregăteşte să devină instructor de fitness şi îşi doreşte să ajute şi alte persoane obeze să slăbească, scrie Daily Mail.

Tânăra de 26 de ani din Preston, Lancashire (Marea Britanie) îşi începea ziua cu doi cârnaţi şi o brioşă cu ou, după care o continua cu un meniu de la McDonalds, o cină la o prietenă, urmată de o altă masă bogată gătită de bunica lui Liz. Iar asta nu era tot. Între mese, tânăra mânca dulciuri, biscuiţi, ciocolate şi baghete cu brânză.

În ciuda dificultăţilor apărute în urma greutăţii, Liz s-a hotărât să slăbească în momentul în care a fost povocată de o prietenă. Ceea ce a urmat a surprins-o chiar şi pe ea. În numai 12 luni, Liz a slăbit peste 80 de kilograme şi acum se pregăteşte pentru a deveni instructor de fitness şi îşi doreşte să ajute şi alte persoane supraponderale să slăbească.

Liz Knight a primit titlul pentru cea mai spectaculoasă transformare din 2012 în Marea Britanie.




×