x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CEL MAI VIZIONAT VIDEOCLIP pe YouTube are peste 116 milioane de vizualizări! TOP 10 clipuri virale în 2014

CEL MAI VIZIONAT VIDEOCLIP pe YouTube are peste 116 milioane de vizualizări! TOP 10 clipuri virale în 2014

12 Dec 2014   •   19:09

Google a anun'at primele 10 videoclipuri cele mai virale pe YouTube în 2014. Cu 116 milioane de vizionări, videoclipul anului este cel de la SA Wardega, care prezintă un câine deghizat în păianjen uriaş care se plimbă pe străzile unui oraş din Polonia, terorizând trecătorii.

În acest an al Cupei Mondiale, anunţul publicitar Nike Football care face apel la vedetele balonului rotund a fost vizionat de 99 de milioane de ori, plasându-se în faţa 'First Kiss' (94 de milioane de vizionări), un videoclip în alb şi negru în care doi necunoscuţi îşi dau primul sărut - care este de fapt o reclamă la o marcă vestimentară.

Sora Cristina Scucia, care a câştigat concursul Vocea Italiei, i-a entuziasmat pe internauţi din lumea întreagă iar videoclipul a fost vizionat de 66 de milioane de ori, devansând un clip care prezintă cum se îndoaie un iPhone 6 de la Apple (59 de milioane de ori).

Alte talente care fac senzaţie pe Internet: doi tineri de la emisiunea 'Britain got Talent' care au emoţionat publicul din întreaga lume (57 de milioane de vizionări), reclama la Budweiser difuzată la Super-Bowl (53 de milioane) sau un bebeluş machiat în diavol (48,9 de milioane).

Pe ultimele locuri se clasează videoclipul în care se înfruntă supereroii Goku şi Superman, vizionat de 41 de milioane de ori şi filmuleţul ce denunţa hărţuirea pe stradă a unei femei care se plimbă pe străzile din New York într-o pereche de jeanşi mulaţi (37 de milioane de vizionări).

×