x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în Florida: Un copil de 3 ani care conducea un cărucior de golf a ucis un alt copil 

Tragedie în Florida: Un copil de 3 ani care conducea un cărucior de golf a ucis un alt copil 

de Redacția Jurnalul    |    19 Iul 2023   •   11:30
Tragedie în Florida: Un copil de 3 ani care conducea un cărucior de golf a ucis un alt copil 

Un copil de 3 ani care conducea un cărucior de golf a lovit și ucis un copil de 7 ani, în Fort Myers, Florida, potrivit unui comunicat de presă al Poliției rutiere din Florida, citat de CNN.

Copilul de 3 ani se apropia de o curbă la dreapta în apropierea unei case aflate pe o proprietate privată când partea din față a căruciorului l-a lovit pe copilul de 7 ani care se afla în curtea din față, se arată în comunicat.

Copilul mai mare a fost dus la spital și a fost declarat mort, se arată în comunicat. Copilul de 3 ani nu a fost rănit.

Îngrijorările legate de minorii care conduc cărucioare de golf în Florida au determinat recent adoptarea unei noi legi de stat, a relatat WJFX, afiliat CNN. Orice persoană cu vârsta sub 18 ani va trebui în curând să aibă un permis sau un permis de conducere pentru a conduce un cărucior de golf, a raportat postul luna trecută.

Proiectul de lege a fost promulgat de guvernatorul Ron DeSantis și intră în vigoare la 1 octombrie.

Aceasta nu stabilește o vârstă la care minorii devin eligibili pentru a începe să conducă cărucioare de golf, dar precizează că toți minorii trebuie să aibă un permis sau un permis de conducere pentru a conduce în mod legal un cărucior de golf în Florida. Șoferii din Florida trebuie să aibă cel puțin 15 ani și să aibă acordul părinților pentru a obține un permis, a raportat WJFX.

În întreaga țară, peste 6.500 de copii sunt răniți de cărucioare de golf în fiecare an, potrivit Academiei Americane de Pediatrie. Puțin mai mult de jumătate dintre cei răniți sunt copii sub 12 ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil ucis florida