x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cosmin Olăroiu, condamnat în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român este acuzat că a umilit echipa Al-Ain

Cosmin Olăroiu, condamnat în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român este acuzat că a umilit echipa Al-Ain

17 Feb 2014   •   15:41
Cosmin Olăroiu, condamnat în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român este acuzat că a umilit echipa Al-Ain
Sursa foto: gazetabt.ro

Cosmin Olăroiu, antrenorul clubului Al-Ahli Dubai, liderul campionatului de fotbal al Emiratelor Arabe Unite, a fost condamnat la 3 luni de închisoare cu suspendare, luni la Abu Dhabi, pentru afirmaţii considerate insultătoare la adresa fostului său club, Al-Ain.

Olăroiu, care va trebui să achite şi o amendă de 24.000 dirhami (4.150 euro), a fost judecat sub acuzaţia că ar fi umilit echipa Al-Ain, care a cucerit sub conducerea sa titlul de campioană naţională în 2012 şi 2013, precizează AFP, potrivit Agerpres. Relaţia dintre cele două părţi s-a deteriorat însă după plecarea tehnicianului român la Al-Ahli, în luna iunie, în timp ce contractul său cu Al-Ain era valabil până în 2015.

Obligat la momentul respectiv de Federaţia de fotbal din Emiratele Arabe Unite să achite 500.000 euro pentru ruperea unilaterală a contractului, Olăroiu a declarat: 'Donez aceşti bani lui Al-Ain pentru a cumpăra echipamente pentru jucătorii săi, pe care nu le-au mai schimbat de doi ani'. Clubul Al-Alin a făcut imediat plângere în justiţie.

×