x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CROCODIL DE PAZĂ! Fusese antrenat să muşte poliţişti

CROCODIL DE PAZĂ! Fusese antrenat să muşte poliţişti

11 Ian 2013   •   13:36
CROCODIL DE PAZĂ! Fusese antrenat să muşte poliţişti

Poliţiştii din oraşul californian Castro Valley, alflaţi într-o misiune de rutină care presupunea verificarea unui fost deţinut, aflat acum în perioada de eliberare condiţionată, s-au trezit atacaţi de un crocodil, în momentul în care au intrat în dormitorul acestuia.

Reptila, de fapt un caiman (specie crocodiliană care trăieşte în mlaştinile din America de Sud) de un metru şi jumătate, păzea o rezervă impresionantă de marijuana - mai bine de 15 kilograme. Poliţiştii au reuşit să fugă din calea reptilei, chemând agenţii care se ocupă de animalele fără stăpân pentru a o ridica.

"Suntem obişnuiţi să dăm de câini agresivi, antrenaţi să păzească rezervele de droguri. Dar crocodili?! La aşa ceva nu ne aşteptam", a declarat sergetnul J.D. Nelson, unul dintre poliţiştii care a avut parte de surpriză.

Proprietarul caimanului, Assif Mayar, a fost arestat pentru posesie de marijuana şi va fi amendat şi pentru posesie de animale exotice fără permis.

Mayar a susţinut că nu-şi cumpărase crocodilul pentru a-i păzi rezerva de marijuana, ci pentru a onora memoria(!) rapperului său preferat, Tupac Shakur.

Caimanul a fost dus la grădina zoologică din oraş însă a murit miercurea trecută. Aparent reptila era destul de bolnavă, iar agitaţia capturării s-a dovedit a fi fatală. 



Proprietarul reptilei

×
Subiecte în articol: caiman crocodil paza marijuana