x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum arată o zi din vacanţa lui Obama în Hawaii

Cum arată o zi din vacanţa lui Obama în Hawaii

28 Dec 2013   •   13:40
Cum arată o zi din vacanţa lui Obama în Hawaii

Preşedintele SUA, Barack Obama, care se află împreună cu familia într-o scurtă vacanţă prilejuită de sărbătorile de iarnă în Hawaii, statul natal, îşi petrece timpul într-un mod activ, după cum au reuşit să afle jurnaliştii de la AP, conform agenţiei de presă Ria Novosti.

Astfel, liderul de la Casă Albă şi-a început ziua de vineri cu un antrenament dis-de-dimineaţă la baza puşcaşilor marini, care se află la câteva minute de mers cu maşina de casa de vacanţă a familiei prezidenţiale în Kailua.

În prima parte a zilei, Barack Obama, împreună cu soţia sa Michelle şi cele două fiice ale cuplului prezidenţial, Sasha şi Malia, a mers la plaja Waimanalo. Apoi, toţi patru au luat prânzul în orăşelul Waikiki, la restaurantul japonez Nobu, cunoscut pentru preparatele sale tradiţionale.

Ulterior, Obama a discutat telefonic cu doi senatori americani cu privire la situaţia ajutoarelor de şomaj, pe care americanii riscă să le piardă.

Familia Obama a sosit în Hawaii în data de 21 decembrie pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă. Barack Obama, prima doamnă Michelle, fiicele lor Sasha şi Malia au sosit în Honolulu, capitala Hawaii, împreună cu cei doi câini de companie ai familiei — Sunny şi Bo.

Pe timpul vacanţei de iarnă, preşedintele american nu are planificat niciun eveniment care să necesite plecarea sa din Hawaii. în Honolulu, preşedintele va rămâne până în jurul zilei de 5 ianuarie, scrie presa americană.

Barack Obama îşi petrece întotdeauna vacanţele de iarnă în statul său natal. Anul trecut, însă, vacanţa sa a fost întreruptă din cauza negocierilor cu republicanii pe probleme de buget.

×
Subiecte în articol: obama familie vacanta sarbatori Hawaii