x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum crezi că-l cheamă pe bebeluşul din imagine? Nicio şansă să ghiceşti!

Cum crezi că-l cheamă pe bebeluşul din imagine? Nicio şansă să ghiceşti!

29 Ian 2014   •   21:44
Cum crezi că-l cheamă pe bebeluşul din imagine? Nicio şansă să ghiceşti!

Microbişti au fost şi fi-vor încă, şi, din păcate, trăirile lor intense din sport nu afectează doar viaţa lor!
În timpul turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, cuprinşi de frenezia fotbalului, o fetiţă a primit din partea părinţilor numele FIFA... Da, chiar aşa, cu majuscule!
Tot atunci, o pereche de gemeni s-a ales cu numele reprezentativelor care au jucat meciul inaugural, Africa de Sud şi Mexic, dacă erau tripleţi probabil avea şi arbitrul partidei un tiz.

Şi era imposibil ca frenezia microbismului să nu treacă şi Atlanticul, în Statele Unite, bebeluşul din imagine reprezintă unul din cele mai stranii exemple.
Incredibil, micuţa se numeşte Cydnee Leigh 12th Mann poartă, şi "12th" ("a doisprezecea") e trecut cât se poate de legal în actul de naştere.  "12th" a apărut nu fiindcă ar fi cea de-a doisprezecea născută a familiei în care a venit pe lume, ci pentru că părinţii săi sunt mari fani ai echipei de fotbal american Seattle Seahawks, ai cărei suporteri sunt supranumiţi "The 12th Man" ("Cel de-al doisprezecelea bărbat").
Un gând la fel de bun din partea părinţilor, pentru un viitor frăţior sau surioara, i-ar aduce un nume la fel de motivant, eventula 12 bis!

×