x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GEST FORMIDABIL! "Urlam ÎNGROZITĂ să nu se ducă, măcar să murim împreună, ne-am dat toţi seama că trăim ultimele clipe"

GEST FORMIDABIL! "Urlam ÎNGROZITĂ să nu se ducă, măcar să murim împreună, ne-am dat toţi seama că trăim ultimele clipe"

31 Ian 2014   •   20:38
GEST FORMIDABIL! "Urlam ÎNGROZITĂ să nu se ducă, măcar să murim împreună, ne-am dat toţi seama că trăim ultimele clipe"

Imagini fantastice capturate de camerele de supraveghere instalate intr-o benzinarie. Soferul unei cisterne trage langa rezervorul principal al benzinariei cu intentia de a-l umple. Iese din masina si se indreapta spre casiera, pentru completarea actelor respective. La un moment dat, in benzinarie isi face aparitia o alta masina, care loveste unul dintre robinetii laterali, apoi demareaza in tromba. Gazul incepe sa iasa necontrolat prin teava sparta, o explozie fiind iminenta.

Sotul casierei lucra si el in benzinarie. Amandoi au auzit sunetul specific, iar pe femeie a apucat-o groaza, pentru ca stia ce urma sa se intample. În urletele femeii, barbatul n-a stat mult pe ganduri si a navalit spre cisterna, aflata in pericol sa explodeze, inchizand valvele principale atat de la cisterna cat si de la rezervorul subteran. Apoi, la nici cateva secunde, s-a dezlantuit Iadul. Însă, pentru că bărbatul închisese valvele de siguranţă la ambele rezervoare, explozia nu a mai avut loc. Incendiul a fost stins de echipajele de interventie chemate la fata locului.


"Urlam îngrozită la soţul meu să nu se ducă, măcar să murim împreună, oricum ne-am dat toţi seama că trăim ultimele clipe. La cât combustibil era în cisternă, rădea tot pe o raza de cel putin o sută de metri", a spus femeia, citata de presa locala. Arsene Fitsulaev, omul salvator, a fost decorat de autorităţile oraşului pentru curaj.

×
Subiecte în articol: cisterna explozie camere supraveghere