x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ajunsese la aproape 100 de kg din cauza depresiei. Metoda INEDITĂ aplicată de mama sa a ajutat-o să slăbească 38 de kg

Ajunsese la aproape 100 de kg din cauza depresiei. Metoda INEDITĂ aplicată de mama sa a ajutat-o să slăbească 38 de kg

25 Feb 2013   •   10:45
Ajunsese la aproape 100 de kg din cauza depresiei. Metoda INEDITĂ aplicată de mama sa a ajutat-o să slăbească 38 de kg

Despărţirea de iubit a făcut-o pe Danielle Davies să se refugieze în mâncare, lucru care  a dus-o la un denodământ nu foarte fericit: tânăra de 26 de ani a ajuns să cântărească aproape 100 de kilograme. Hotărâtă să slăbească, Danielle a încercat mai multe diete, însă niciuna nu a dat rezultat, scrie Daily Mail.

Danielle însă nu a renunţat. Ea a cerut ajutorul mamei sale, de profesie hipnoterapeut. Într-o şedinţă care a durat 25 de minute, Beverley a convins-o pe fiica ei că s-a operat, că i s-a montat un inel gastric şi că din cauza faptului că are stomacul mai mic nu mai poate mânca prea mult. Iar metoda a funcţionat. În numai 6 luni de zile, Danielle a slăbit 38 de kilograme. Acum, tânăra este foarte mulţumită de silueta ei si spune că nu mai simte aşa des senzaţia de foame.

"Când mama mi-a sugerat această metodă am izbucnit în râs. Mă simt puţin vinovată pentru că nu am avut încredere în ea. Acum nu ştiu cum să-i mai mulţumesc mamei mele. Sunt foarte fericită. Metoda hipnozei era ultima soluţie şi mă bucur că a funcţionat", spune Danielle.

Mama lui Danielle este calificată ca hipnoterapeut de 20 de ani. "Să-ţi hipnotizezi propria fiică nu este lucru uşor. Însă Danielle a fost un pacient foarte bun. I-am sugerat că mâncarea nesănătoasă nu este bună şi i se va face rău atunci când va încerca să mănânce aşa ceva", a spus femeia.

În loc de dulciuri şi fast-food, Danielle preferă salatele, deşi nici acum nu-şi refuză micile placeri culinare.


×