x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dispariţia micuţei Maddie McCann: Un tricou ar putea schimba cursul anchetei

Dispariţia micuţei Maddie McCann: Un tricou ar putea schimba cursul anchetei

29 Apr 2014   •   18:38
Dispariţia micuţei Maddie McCann: Un tricou ar putea schimba cursul anchetei

Un nou element a fost dezvăluit în cadrul cercetărilor pe marginea dispariţiei micuţei britanice Maddie McCann, în Portugalia, în noaptea de 3 mai 2007.

Madeleine Beth McCann, născută la 12 mai 2003, a dispărut din patul apartamentului închiriat de familia sa în Praia da Luz, un complex de vacanţă din regiunea Algarve, din Portugalia. Era în vacanţă cu familia sa, dar şi cu un grup de prieteni de familie, cu copiii lor.

Potrivit unor noi mărturii, bărbatul suspectat că ar fi la originea acestei dispariţii ar fi purtat un tricou ceva mai special, un model unic, potrivit anchetatorilor citaţi de presa britanică.

Potrivit site-ului britanic Express, noi martori oculari au afirmat că principalul suspect, care ar fi agresat mai multe fetiţe în Algarve, în acelaşi sector din care a dispărut micuţa Maddie, purta acest tip de tricou. Martorii au descris un tricou bordo, cu un cerc alb pe spate. Şi, potrivit detectivului Peter Bleksey, ar fi vorba despre un tricou publicitar pentru marca de bere portugheză Super Bock. Un model unic, care n-ar fi fost distribuit decât unui număr restrâns de persoane în ţară.

Anchetatorii speră acum că acest nou element le va permite să dea de urma suspectului. Individul descris de către victimele sale ca mirosind tot timpul a alcool şi ţigări, este căutat încă asiduu.

O sursă apropiată investigatorilor şi citată de Daily Star a declarat că noile mărturii care s-au adăugat la dosar îi vor ajuta pe detectivi să-şi restrângă considerabil lista de suspecţi.  “Au fost cândva sute de suspecţi, dar de data asta lista s-a redus la o mână de oameni, cu un suspect principal. Suntem încrezători că acesta va fi găsit în curând”, au declarat sursele citate de Daily Star. Familia McCann este, evident, încântată de aceste noi evoluţii, punându-şi speranţa într-un deznodământ fericit.

×