x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DOCUMENT HALUCINANT. Cum să capturezi, pedepsești și să violezi femeile necredincioase. Citește GHIDUL teroriștilor ISIS!

DOCUMENT HALUCINANT. Cum să capturezi, pedepsești și să violezi femeile necredincioase. Citește GHIDUL teroriștilor ISIS!

12 Dec 2014   •   19:03
DOCUMENT HALUCINANT. Cum să capturezi, pedepsești și să violezi femeile necredincioase. Citește GHIDUL teroriștilor ISIS!

Grupului extremist ISIS (Statul Islamic) a publicat un ghid de capturare, pedepsire și violare a femeilor necredincioase. În document se explică cum pot fi folosite acestea ca sclave sexuale și, de asemenea, este justificat abuzul sexual asupra minorilor, scrie Russia Today. http://rt.com/news/213615-isis-sex-slave-children/

Ghidul este redactat sub formă de întrebări și răspunsuri despre cum se capturează și subjugă o femeie care are o altă credință. Lista halucinantă a fost publicată în 3 decembrie de ISIS.

Click aici pentru a citi ghidul ISIS 

Se cunoaște faptul că militanții Statului Islamic au răpit peste 2.500 de femei și alte 4.600 sunt date dispărute.

Ghidul ISIS spune că este în regulă să violezi o sclavă, "imediat ce ai intrat în posesia ei" și că este permis "să ai relații sexuale cu o sclavă care nu a ajuns la vârsta pubertății, dar care este pregătită să aibă relații sexuale".

Mai mult, "este permis să bați o femeie sclavă pentru a o disciplina, dar este interzis să o lovești peste față".

Sute de femei kurde din populaţia Yazidi, o minoritate religioasă întemeiată pe vechea credinţă persană a focului din Irak, sunt bătute şi violate de militanţi extremişti.

Minoritatea Yazidi este una dintre cele mai vechi comunități etnice și religioase din Irak.

Un grup judecat greșit de istorie, Yazidi sunt predominant etnici kurzi ce și-au menținut religia bazată pe sincretism pe parcursul secolelor, în ciuda opresiunilor și a pericolelor de exterminare.

Această religie antică a fost fondată de un anume șeic Ummayyad, în secolul XI, fiind derivată din zoroastrim, creștinism și islam. Aceasta a preluat elemente de la fiecare dintre aceste religii, fără să devină însă una din religiile abrahamice, fiind considerată mai degrabă o sectă.

La baza marginalizării adepților Yazidi se află cultul unui înger căzut, Melek Tawwus sau Îngerul Păun. Slăvirea acestui înger similar lui Lucifer din tradiția iudeo-creștină le-a adus membrilor Yazidi reputația de „oameni care îl măresc pe diavol”. În prezent, aceștia au fost forțați să se retragă către Muntele Sinjar, situat în nord-vestul Irakului pentru a se apăra de ISIS.

×