x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi tineri au vrut să dea lovitura cu un transport ENORM de stupefiante. TREI TONE de ECSTASY și METAMFETAMINĂ

Doi tineri au vrut să dea lovitura cu un transport ENORM de stupefiante. TREI TONE de ECSTASY și METAMFETAMINĂ

29 Noi 2014   •   10:19
Doi tineri au vrut să dea lovitura cu un transport ENORM de stupefiante. TREI TONE de ECSTASY și METAMFETAMINĂ

O captură record de stupefiante ilegale expediate din oraşul german Hamburg a fost realizată în oraşul australian Sydney, a anunţat poliţia. Şase australieni au fost acuzaţi pentru tentativă de import a aproape trei tone de Ecstasy şi metamfetamină evaluate la 1,5 miliarde de dolari australieni (1,3 miliarde de dolari).

Poliţia a precizat că drogurile au fost descoperite într-un container încărcat cu mobilă şi cutii nemarcate care a fost expediat de la Hamburg. Containerul a ajuns miercuri la Sydney, dar poliţia a aşteptat ca drogurile să fie ridicate de şase bărbaţi cu vârste între 23 şi 34 de ani.

Comisarul poliţiei federale Andrew Colvin a declarat că este cea mai mare captură de metamfetamină din Australia şi cea de a doua de Ecstasy. "Este o captură enormă de narcotice ilegale care au fost înlăturate din lanţul de distribuţie pe străzile noastre", a declarat el, precizând că poliţia australiană a cooperat strâns cu cea germană şi cu Interpolul în această anchetă.

Cei arestaţi au în mod evident legături peste hotare care ne vor duce în Europa şi părţi din Asia, a mai spus Colvin, menţionând că în dosar sunt probabil implicate mai multe organizaţii criminale.

×
Subiecte în articol: ecstasy metamfetamina