x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dragoste fără limite: Căsătorii legale prin video, respectând distanţarea socială

Dragoste fără limite: Căsătorii legale prin video, respectând distanţarea socială

20 Apr 2020   •   20:30
Dragoste fără limite: Căsătorii legale prin video, respectând distanţarea socială

Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York. Cuplurile pot obţine licenţa de căsătorie prin intermediul unei legături video.

Tot mai multe cupluri din America au decis să-şi oficializeze relaţiile prin intermediul aplicaţiilor online, aşa că guvernatorul de New York nu a mai avut încotro şi a trebuit să recunoască acest tip de ceremonii.

Andrew Cuomo a emis un decret care permite acum cuplurilor să obţină licenţa de căsătorie prin intermediul unei legături video.

„Cred că rata divorţurilor creşte, numărul căsătoriilor scade, iar cel al divorţurilor creşte. Ce facem? De ce nu s-a gândit cineva la asta?”, a declarat Andrew Cuomo, într-o conferinţă de presă.

Decretul emis de Andrew Cuomo le permite oamenilor să îşi obţină certificatele de căsătorie de la distanţă. Funcţionarii pot să legalizeze căsătoria prin intermediul unei conexiuni video.

„Căsătorii prin legătură video. Acum nu mai aveţi scuze când se pune problema căsătoriei. Nicio scuză, o puteţi face prin Zoom. Da sau nu!”, a mai spus Cuomo.

Căsătoriile prin intermediul platformelor online încep să îşi găsească susţinători şi în alte colţuri ale lumii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: căsătorie prin video coronavirus