x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Eroare la maternitate, dezvăluită 60 de ani mai târziu. După o viaţă de sărăcie a aflat că e fiul unui cuplu de bogătaşi

Eroare la maternitate, dezvăluită 60 de ani mai târziu. După o viaţă de sărăcie a aflat că e fiul unui cuplu de bogătaşi

30 Noi 2013   •   22:30
Eroare la maternitate, dezvăluită 60 de ani mai târziu. După o viaţă de sărăcie a aflat că e fiul unui cuplu de bogătaşi

Un bărbat de 60 de ani din Japonia, care a avut parte de o viaţă modestă până acum, a descoperit recent că este fiul unui cuplu de bogătaşi, însă din cauza unei erori la maternitate a fost dat unei familii sărace.

Bărbatul, care nu vrea ca numele său să fie cunoscut, a fost crescut doar de mama sa, într-o garsonieră, alături de alţi fraţi. Acesta povesteşte că singurul lux pe care l-a avut când era copil a fost un aparat radio.

Bărbatul nu s-a căsătorit niciodată şi pentru a se putea întreţine a muncit în fabrică din adolescenţă, urmând cursuri serale până să se califice ca şofer de camion, slujbă pe care o are şi în prezent.

În tot acest timp, cei trei fraţi biologici ai săi, precum şi bebeluşul care a fost confundat cu el în urmă cu 60 de ani, au crescut într-o familie foarte bogată, având parte de profesori privaţi şi meditatori chiar şi în facultate şi fiind, în prezent, oameni de afaceri prosperi.

Fraţii biologici (toţi mai mici) au fost cei care şi-au dat seama de eroarea făcută în maternitate. Pentru că fratele lor cel mare, patronul unei firme imobiliare, nu semăna deloc cu ei, după moartea părinţilor aceştia i-au cerut să-şi facă un test ADN.

Suspiciunile lor au fost întărite şi de faptul că mama lor le povestise că atunci când i s-a înapoiat bebeluşul după prima baie, la maternitate, acesta avea alte haine.

Testul ADN a dovedit că fratele cel mare nu era înrudit cu ceilalţi. Fraţii au cercetat arhiva maternităţii, ajungând, în acest fel, la şoferul de camion care este adevăratul lor frate.

Şoferul de camion a dat în judecată maternitatea, obţinând 38 de milioane de yeni (1,21 milioane de lei) despăgubiri.

"La început nu am putut să cred. Apoi nu am vrut să accept. Aş fi putut avea o cu totul altă viaţă. Vreau ca spitalul să dea timpul înapoi până în ziua în care m-am născut", a declarat şoferul de camion.

Acesta a adăugat că a plâns zilnic, după ce a primit vestea, în urmă cu câteva luni.

"După ce am văzut poze cu părinţii mei biologici mi-am dorit să-i fi prins în viaţă. De câte ori le vedeam pozele aveam lacrimi în ochi", a spus şoferul, care vrea să folosească banii primiţi despăgubire pentru a-şi îngriji fratele (vitreg) care a suferit un accident cerebral.

Cei trei fraţi mai mici (biologici), precum şi bărbatul cu care a fost înlocuit la maternitate au început să-l viziteze regulat pe şoferul de camion, încercând să construiască o legătură de familie.

×
Subiecte în articol: schimbati la nastere maternitate