x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Info - 17 septembrie 2004

EXTERNE/Info - 17 septembrie 2004

17 Sep 2004   •   00:00
SI-N ALBANIA PICA MIG-URI. Un avion militar albanez incarcat cu munitie a explodat in zbor ieri in apropiere de Tirana, informeaza AFP. La bord se afla doar pilotul, care a murit in accident. Accidentul se pare ca a fost provocat de o defectiune la motor.

LA JUDECATA. Familiile a trei victime ale unui accident de avion petrecut in Romania in 1999 dau in judecata constructorul aparatului. Avionul, de tip Falcon, avea la bord sapte persoane, printre care adjunctul diplomatiei elene si fiul acestuia. Reclamantii sunt familiile a doi jurnalisti, precum si rudele unei garzi de corp. Ei cer constructorului francez Dassault 80 de milioane de euro.

RETINUT LA TIRASPOL. Ministrul moldovean al Educatiei, Valentin Beniuc, a fost retinut miercuri, la Tiraspol, de catre militienii transnistreni. Beniuc urma sa ajunga la Liceul "Lucian Blaga" din Tiraspol pentru a incerca sa gaseasca o solutie ca elevii sa inceapa noul an scolar. Situatia scolilor din Transnistria se afla si in atentia Comitetului de Ministri al Consiliului Europei.

Grupaj realizat de Irina Cristea

×
Subiecte în articol: externe