x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Stirile zilei - 30 iulie 2004

EXTERNE/Stirile zilei - 30 iulie 2004

30 Iul 2004   •   00:00

Spania - Titulescu, in biroul lui Zapatero

Premierul spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, s-a instalat in noul sau birou, unde doar cateva fotografii si biografia romanului Nicolae Titulescu, marele diplomat interbelic, sparg monotonia mobilierului auster, scrie cotidianul francez Le Monde. Lucrarea despre viata lui Titulescu sta la loc de cinste pe biroul premierului. (Ana Ilie)

Campanie - Spielberg lucreaza pentru Kerry

Numit in mod oficial miercuri noapte candidatul democratilor la prezidentialele din SUA, senatorul John Kerry primeste ajutor in campanie de la unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood, regizorul Steven Spielberg. Acesta a conceput filmul biografic al senatorului, care a rulat ieri la Conventia democrata. (Ana Ilie)

Deghizare - "Sud-africanii" Al-Qaeda

Teroristii Al-Qaeda calatoresc in Europa cu pasapoarte sud-africane pe care nu dau mai mult de 77 de dolari. Si nu sunt putini simpatizantii lui Ben Laden care se plimba in voie pe continent. O grupare afiliata Al-Qaeda a si declarat ieri razboi Europei. Primul pe lista teroristilor: premierul italian, Silvio Berlusconi. (Lavinia Tudoran)

×
Subiecte în articol: externe