x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Familia Afacerilor Externe

Familia Afacerilor Externe

18 Feb 2005   •   00:00

Editia de duminica a emisiunii "Duminica in familie", prezentata de Mihaela Radulescu, se anunta a fi una de exceptie. In premiera in Romania, duminica de la ora 15:00, sunt invitati in aceeasi incapere, respectiv platou de televiziune, ministrii de Externe ai Romaniei de la Stefan Andrei incoace.

Demnitarii vor veni insotiti de familii, astfel ca telespectatorii ii vor putea revedea pe Violeta si Stefan Andrei, Mioara si Petre Roman, pe Teodor Melescanu si pe fiica domniei sale, Marina, pe intreaga familie Geoana - Mircea, Mihaela si cei doi copii, pe Adrian Nastase, dar si pe Emilia si Adrian Severin. In direct, dar prin telefon, va fi prezent si actualul ministru de Externe al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu.

Dupa audientele de top realizate de Mihaela Radulescu in prime-time, emisiunea revine la ora la care a consacrat-o, 15:00, intrucat show-urile traditionale ale Antenei 1 s-au intors din vacanta: duminica seara, puteti urmari prima editie din noul sezon al productiei "Folclorul contraataca".

×
Subiecte în articol: externe