x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzații federale privind armele de foc

Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzații federale privind armele de foc

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2023   •   06:34
Hunter Biden a fost pus sub acuzare pentru acuzații federale privind armele de foc
Sursa foto: Hepta

Hunter Biden a fost pus sub acuzare joi pentru acuzații federale privind armele de foc. Este cel mai recent și cel mai important pas făcut până acum în cadrul unei anchete de lungă durată asupra fiului președintelui.

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter, este acuzat că a mințit în legătură cu consumul de droguri atunci când a cumpărat o armă de foc în octombrie 2018, perioadă în care a recunoscut că s-a luptat cu dependența de cocaină, potrivit actului de acuzare depus la tribunalul federal din Delaware, citat de AP.

Fiul președintelui Joe Biden a fost, de asemenea, anchetat pentru afacerile sale. Avocatul special care supraveghează cazul a arătat că acuzațiile de neplată la timp a impozitelor ar putea fi depuse la Washington sau în California, unde locuiește.

Hunter Biden, 53 de ani, a fost acuzat de fraudă fiscală şi de achiziţia unei arme de foc, ceea ce legea îi interzicea fiind dependent de droguri.

Acuzația vine în contextul în care republicanii din Congres continuă o anchetă de destituire a președintelui democrat, în mare parte din cauza afacerilor lui Hunter Biden. Republicanii au obținut mărturii despre modul în care Hunter Biden s-a folosit de "marca Biden" pentru a obține contracte de muncă în străinătate, dar nu au prezentat dovezi concrete ale unor abateri din partea președintelui.

(sursa: Mediafax)

×