x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Idila preşedintelui Hollande cu actriţa Julie Gayet e încă vie!

Idila preşedintelui Hollande cu actriţa Julie Gayet e încă vie!

06 Noi 2014   •   17:13
Idila preşedintelui Hollande cu actriţa Julie Gayet e încă vie!
Sursa foto: Christelle

Foarte dificil pentru preşedintele francez Francois Hollande să-şi imagineze că poate evita la infinit să vorbească despre relaţia sa de iubire cu actriţa Julie Gayet. Săptămânalul VSD a dat publicităţii joi după-amiază o fotografie care grăieşte de la sine. Julie Gayet iese de la Palatul Elysee! Este prezentată deschizând uşa unui autoturism cu geamuri fumurii, oprite chiar în faţa palatului prezidenţial. Articolul nu oferă foarte multe informaţii, dar inserează o frază-cheie:”Julie Gayet ar fi prezentă aproape în fiecare seară la Palat”.
Prin urmare, între atacurile adversarilor săi, criticile venind dinspre propria tabără şi dezvăluirile peride ale fostei sale iubite, Valerie Trierweiler, Francois Hollande trăieşte o a doua parte a mandatului prezidenţial apocaliptică, opinează publicaţia L'Express.

Chiar şi cei mai apropiaţi prieteni, care ştiu ce fel de om se ascunde în spatele unei aparenţe placide, se întrebă cam cât mai poate ocoli adevărul domnului preşedinte: iubirea pentru mai tânăra actriţă. Lucrurile sunt clare: Hollande şi Gayet sunt încă împreună, deşi, după despărţirea oficială a preşedintelui de iubita sa, jurnalista Valerie Trierweiler, şi agitaţia care a urmat acelui moment, cei doi porumbei nu au mai fost surprinşi împreună. Totuşi, chiar dacă relaţia lor nu a fost oficializată, cei doi nu au fost despărţiţi prea mult niciodată, jonglând cu programul prezidenţial şi jucându-se cu paparazzi care o urmăresc în permanenţă pe actriţă.

Căci din momentul în care, la 10 ianuarie, revista mondenă Closer a dat publicităţii o serie de imagini din care reieşea că actriţa şi preşedintele se întâlnesc în secret într-o reşedinţă pusă la dispoziţie de un cunoscut, Julie Gayet nu mai este aceeaşi. Viaţa ei, de fapt, s-a schimbat radical. Deşi este o femeie liberă, care ar avea tot dreptul să-şi refacă viaţa, ei nu îi este deloc uşor, căci paparazzi sunt mereu pe urmele celei care i-a furat inima preşedintelui francez. El însuşi un om liber. Cu o mică diferenţă: Hollande avea o relaţie oficială cu Trierweiler. Nu erau căsătoriţi, dar erau împreună de nişte ani. Iar preşedintele o înşela pe iubita oficială cu frumoasa actriţă, în momentul în care presa dezvăluia relaţia lor secretă. (M.C)

×