x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAZ INCREDIBIL în Marea Britanie: Băieţel de 3 ani, operat pe inimă şi lăsat cu pieptul deschis, timp de 5 zile! (VIDEO)

CAZ INCREDIBIL în Marea Britanie: Băieţel de 3 ani, operat pe inimă şi lăsat cu pieptul deschis, timp de 5 zile! (VIDEO)

27 Apr 2014   •   13:06
CAZ INCREDIBIL în Marea Britanie: Băieţel de 3 ani, operat pe inimă şi lăsat cu pieptul deschis, timp de 5 zile! (VIDEO)

Pieptul unui băieţel în vârstă de 3 ani, din Marea Britanie, operat pe cord, a fost lăsat deschis de medici timp de cinci zile, scrie metro.co.uk.

Carson Ayre a suferit o intervenţie chirurgicală, medicii corectând o malformaţie foarte gravă a cordului, din cauza căreia micuţul putea muri. Operaţia a durat 10 ore.

Scroll pentru video

După operaţie, medicii nu l-au cusut pe Carson pentru a permite cordului să se recupereze.

Părinţii micuţului, Danicka şi Luke, au stat lângă fiul lor zi şi noapte.

"Suntem mândri de fiul nostru. A fost externat după două săptămâni, deşi medicii ne-au spus că va sta în spital cel puţin o lună. Să-l vezi cum a luptă pentru viaţă este ceva ce nu poate fi descris în cuvinte", a declarat Luke, care a precizat că băiatul lui mai suferise alte două intervenţii chirurgicale în ultimii 3 ani de zile.

×