x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susține pe Trump la alegerile prezidențiale

Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susține pe Trump la alegerile prezidențiale

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   19:30
Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susține pe Trump la alegerile prezidențiale
Sursa foto: Hepta

Mai multe imagini false cu Taylor Swift, publicate pe rețele de socializare, sugerează că vedeta îl susține pe Donald Trump la alegerile prezidențiale. Confuzia este sporită de mesajul lui Trump prin care acesta acceptă sprijinul. Imaginilile au stârnit ample reacții în rândul fanilor cântăreței.

Donald Trump pare să fi sugerat în mod fals că are sprijinul lui Taylor Swift, postând imagini false pe rețelele de socializare cu cântăreața și fanii ei care îl susțin, anunță BBC.

Candidatul republican la președinție a postat mesajul „Accept!” alături de imagini, care au fost preluate de pe alte conturi de social media. Multe imagini par să fi fost create folosind inteligența artificială, susțin specialiștii.

Apariția imaginilor a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor lui Swift, cunoscuți sub numele de Swifties. Aceștia l-au acuzat pe Trump că a răspândit dezinformări.

Cântăreața nu a anunțat dacă va sprijini un candidat la alegerile din 2024, dar i-a susținut pe democrați în 2020 și l-a criticat pe Trump în timp ce era președinte. De asemenea, există zvonuri potrivit cărora Taylor Swift își va face apariția la Convenția Democrată de la Chicago pentru a-și arăta sprijinul pentru Kamala Harris.

La începutul acestui an, BBC a descoperit zeci de imagini false cu oameni de culoare care declarau că îl susțin pe Trump. Falsificarea a fost dovedită, dar nu au existat dovezi care să lege imaginile de campania lui Trump.

(sursa: Mediafax)

×