x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI INCREDIBILE! OZN-uri filmate pe cerul Londrei, ziua în amiaza mare, deasupra clădirii BBC Radio 1! (VIDEO)

IMAGINI INCREDIBILE! OZN-uri filmate pe cerul Londrei, ziua în amiaza mare, deasupra clădirii BBC Radio 1! (VIDEO)

30 Apr 2014   •   09:55
IMAGINI INCREDIBILE! OZN-uri filmate pe cerul Londrei, ziua în amiaza mare, deasupra clădirii BBC Radio 1! (VIDEO)

Să fie acest filmuleţ postat pe YouTube dovada clară că, într-adevăr, omuleţii verzi există?

Iniţial, privind materialul video de mai jos, vei crede că misterioasele OZN-uri nu sunt decât nişte pete de lumină pe cer, însă, imadiat, obiectivul coboară pe trecătorii care privesc miraţi în sus, scrie metro.co.uk. Apoi, dintr-o dată, o astfel de "pată" luminoasă îşi schimbă direcţia. Filmarea este una clară şi cuprinde cadre cu OZN-uri care se deplasează rapid, în diferite direcţii.

Scroll pentru video

Pe fondul albastru al unui cer aproape senin, cinci astfel de obiecte au fost filmate în timp ce se îndreptau în mare viteză, înainte de a disparea în spatele unui nor.

Un disc strălucitor mult mai mare a apărut la un moment dat din spatele aceluiaşi nor. Acest disc a planat încet într-un cerc strâns, in timp ce alte mici discuri treceau pe lânga el, zburând cu mare rapiditate în aceeasi direcţie ca şi primele. După câteva momente, discul cel mare a dispărut la rândul său în spatele aceluiaşi nor.

Bineînţeles că filmuleţul a atras multe comentarii. Unii sunt convinşi că videoclipul este real şi că suntem vizitaţi de civilizaţii extraterestre.

Alţii, mai circumspecţi, spun că materialul video nu este decât o altă făcătură.

Priviţi mai jos momentul. Voi ce părere aveţi? Este o filmare reală sau....?

×