x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor

Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor

de Irina Cristea    |    29 Sep 2009   •   00:00

Înregistrările pentru Loteria Vizelor încep la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat Ambasada SUA la Bucureşti. Într-un comunicat remis presei, reprezentanţa diplomatică a precizat că programul anual Diversity Visa (DV) se va desfăşura, în acest an, în perioada 2 octombrie-30 noiembrie.

În baza acestui program, persoanele care îndeplinesc cerinţele simple, dar stricte de calificare pot primi vize de reşedinţă permanentă în Statele Unite.

Solicitanţii pot accesa formularul electronic la adresa www.dvlottery.state.gov, numai în perioada de înregistrare. Ambasada avertizează că numărul mare de solicitări poate duce la întârzieri, însă le recomandă participanţilor să nu aştepte ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2011, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului, disponibile pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite: http://bucharest.usembassy.gov, precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat: http://travel.state.gov.

Ambasada le reaminteşte românilor interesaţi să participe la Loteria Vizelor că persoanele selecţionate aleatoriu de un computer vor fi înştiinţate numai prin poştă, în perioada mai-iulie 2010 şi vor primi instrucţiuni ulterioare, inclusiv informaţii asupra taxelor legate de imigrarea în Statele Unite.  "Persoanele neselecţionate NU VOR PRIMI nici o înştiinţare. Dacă primiţi un e-mail care vă anunţă că sunteţi selecţionat, luaţi aminte că acel mesaj nu este legitim", se subliniază în comunicat.

×
Subiecte în articol: externe loteria vizelor